panetop.jpg
italienhemma.jpg
 

Ett Italien hemma

På Panevino njuter du av det bästa från det traditionella italienska köket, i modern tappning. Menyn och miljön är skapade för att välkomna alla behov och önskningar. Stanna mitt i språnget, kanske för något snabbt i bistron eller en gudomlig pizza att ta med hem? Eller stanna hela kvällen och ge dig hän bland magiska rätter och drycker. Kanske en delikat fettucine med gödkalvfilé och tryffel, en lammsadel med salsiccia och pumpa, och till det något av de 600 handplockade italienska vinerna? Oavsett vilket du väljer just idag, så får du massor av kärlek till mat och till människor. Precis som i Italien. Välkommen!

 
 
piazza.jpg
 
 

Inte bara en trädgård

På piazzan, eller i Växthuset som vi också kallar det, kan du njuta av stans godaste frukost, och luncher väl värda en liten omväg. Här är det mysigt och familjärt under fikonträden och ibland extra intensivt när det är dags för fotboll (vi är ju italienare). Kom och titta på match med oss och dina vänner! Piazzan kan även abonneras för slutna sällskap. Perfekt när du och dina nära och kära behöver en hemtrevlig och ombonad miljö!

 
marble.jpg

Meny

marble.jpg

Reservera

Välkommen att boka bord, hyra vår Piazza eller beställa något att ta hem från vår delikatessdisk. Ring oss på telefon 08-720 35 50 eller skicka oss ett mail på matsalen@panevino.se.

Öppettider
Måndag-fredag: 17.00-01.00
Lördag och söndag: 12.00-01.00
Välkommen! 

Panevino
Brännkyrkagatan 93
117 26, Stockholm